Posledný flirt Marilyn Monroe

pridal Tomas 31.5.2007 o 13:06


Norma Jeane Mortenson, známejšia ako Marilyn Monroe, opustila tento svet už pred 45 rokmi, no aj po toľkých dekádach má ešte stále čo ukázať. Respektíve tak za ňu učinil fotograf časopisu Life Lawrence Schiller.

Marilyn pózovala pre Schillera viackrát, naposledy v máji 1962 na sete filmu Something’s Got to Give. Bol to jej posledný fototermín pred smrťou – tesne po zhotovení fotografií ju štúdio vyhodilo z natáčania kvôli notorickému meškaniu a drogovej závislosti a o púhe tri mesiace sa tridsaťšesťročný sexsymbol za doteraz nevyjasnených okolností predávkoval.

„Bola to neuveriteľne očarujúca a roztomilá osoba“, spomína 70-ročný fotograf. „Úžasná herečka, žiadna prostoduchá krásavica. Marilyn bola bystrá, prešibaná a nechýbal jej obchodnícky cit.“

Originály Schillerovych šteklivých fotografií sú po prvýkrát v histórii súhrnne vystavené v newyorkskej galérii SoHo a vďaka vynálezu Internetu vám ušetríme cestu.












Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk