Paris ide naspäť za mreže!

pridal admin 8.6.2007 o 19:44


Súd rozhodol a Paris Hilton putuje späť do basy. V tomto momente už je presúvaná naspäť do väzenia a vo svojej cele strávi zvyšok svojho trestu. Sudca uviedol, že o presunutí do domáceho väzenia nebol nikdy informovaný a šerif konal bez jeho povolenia. Väznica, v ktorej si Paris svoj trest odpykáva, je podľa neho plne vybavená a akékoľvek zdravotné problémy hotelovej dedičky môžu byť ošetrené priamo tam. Paris bola údajne eskortovaná zo súdu priamo do svojej cely a kričala pri tom: „Mami, mami, mami! Nie je to správne!“ Ešte cestou na súd sa v policajnom aute, ktoré ju tam v putách viezlo, rozplakala (horné foto).

Prosím, predtým ako vás čo i len napadne mať s ňou ľútosť, všimnite si v pokračovaní, šaty ktoré si Paris obliekla na súd. Rozhodla sa pre poľutovaniahodný homeless look. Nepochybujte ani sekundu o tom, že to spravila z čistej vypočítavosti. Hovoríme o rozmaznanej štetke, ktorá si na seba v živote neobliekla nič iné, ako značkové oblečenie, ktoré stojí viac ako vaša splátka na hypotéku.

UPDATE: Paris samozrejme nie je schopná akceptovať, že prvýkrát v živote nedostala to, čo chcela a proti rozhodnutiu sa ide odvolať.



Zaradené pod: Celebrity, Paris Hilton




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk