Retard na výlete

pridal admin 18.6.2007 o 1:44


Britney Spears je ako nekonečná studnica jebnutých nápadov. A najlepšie na tom je, že môže rozprávať koľko chce o tom, že sa zo svojich chýb poučila, aj tak potom vyjde na ulicu a spraví nejakú kravinu. Ako keď sa naša Britney cez víkend vybrala do mesta a zastavila sa na kávu. Keď vystupovala z auta, určite si pomyslela:

„Ja múdra, ja dnes si dala dlhá šato. Nemusela sa báť, že to nem dopadne dnes dobre. Hihihi hi. Hihihi! Fotila ma, šetci! Oni ma ľúbja! Ľ Ú B J A! Som taká múdra! Kdo byť idiot teraz, hááá?“*

A potom sa stane niečo takéto. Stupidita Britney Spears naozaj nemá hranice. Ak to pôjde ďalej týmto tempom (a to pôjde), očakávam, že v zime ju uvidíme ako žere žltý sneh. Ak dovtedy nezomrie pri oblizovaní elektrickej zástrčky.

* Povedal som si, že debilný južanský prízvuk, ktorým rozpráva Britney Spears, by sa do slovenčiny preložil ako prízvuk maďarský. Plus, osloví to divákov seriálu Susedia.



Zaradené pod: Britney Spears, Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk