Podľa polície bola Lindsay Lohan pri autonehode opitá a nakoksovaná. Áno, šokujúce.

pridal Tomas 29.6.2007 o 15:20


Od nehody Lindsay Lohan uplynul už celý mesiac, preto si pripomeňme, že mladistvá herečka sa 26. mája o pol šiestej ráno pokúšala čo najúčinnejšie oprieť svoj Mercedes SL-65 o obrubník v Beverly Hills. Okrem auta pritom úspešne obila aj svojich dvoch priateľov a na záver z miesta nehody ušla. Ruka zákona ju nakoniec dolapila a v aute zaistila „väčšie než malé množstvo“ kokaínu, ktoré sa na počudovanie nikto nepokúsil do príchodu polície vyhodiť. Pri ošetrení účastníkov incidentu v nemocnici dvadsaťročnej hviezdičke odobrali vzorku krvi na testovanie a výsledky rozboru sú konečne známe.

Tadááá, prekvapenie sa nekoná. Krvný obraz definitívne potvrdil, že dvadsaťročná hviezdička podľa očakávaní šoférovala pod vplyvom. Lindsay vykazovala dvojnásobok povoleného množstva alkoholu a večer si evidentne spestrila aj zmieneným bielym práškom. A to je z lekárskej správy všetko, milé deti, report sa žiaľ nezmieňuje o Lindsayinych aktuálnych hodnotách HIV, hepatitídy B, syfilisu, chlamýdií, či kvapavky. Herečkin právnik odmietol nález komentovať a v najbližšej dobe sa pravdepodobne zapotí, aby Lohan nemusela absolvovať rovnako neľudský a krutý trest ako Paris „Matka Tereza“ Hilton. Jeho zverenkyňa každopádne už hrá divadielko poslušného dievčaťa na odvykacej kúre a pózuje na rozhodne spontánnych a neinscenovaných fotografiách, z ktorých srší náhle nadobudnutá vášeň pre zdravú životosprávu.





Zaradené pod: Celebrity, Lindsay Lohan




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk