Hayden Panettiere a Milo Ventimiglia svoj vzťah už netaja

pridal admin 8.1.2008 o 1:47


Hayden Panettiere a Milo Ventimiglia

Po tom, čo mesiace popierali, že by medzi nimi bolo čokoľvek viac ako kamarátstvo, sa Milo Ventimiglia a Hayden Panettiere zo seriálu Heroes, konečne objavili na verejnosti ruka v ruke.

Čo je skvelé, pretože teraz už nemusia svoju lásku schovávať. A samozrejme tiež preto, že Hayden už teraz má osemnásť a Milo konečne nemôže byť zatknutý za sex s neplnoletou. To je tiež dosť skvelé. On má ináč tridsať. Čo znamená, že keď on mal osemnásť, ona mala… hmm moment, mínus… hmm, šesť. 6. Óh, aké romantické. Ale podľa mňa je to skvelé. Keď pôjde na jej Stužkovú, všetky ostatné dievčatá jej ho budú závidieť. A zatiaľ čo ho budú otcovia jej spolužiačok potajomky za zrakom ich žien uznanlivo potľapkávať po ramene za to, že si narazil takú mladú medúzu, ona môže svojim spolužiačkam rozprávať, ako jej pomáhal s maturitnými otázkami z angličtiny a potom jej vysvetlil výhody tretieho dôchodkového piliera. Určite im to dlho vydrží.

Milo:

Hayden v pokračovaní.

Hayden Panettiere
Hayden Panettiere
Hayden Panettiere
Hayden Panettiere







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk