Sharon Stone je najlepšia mama na svete

pridal admin 1.10.2008 o 1:02


Sharon Stone

Minulý týždeň sa na verejnosť dostala správa, že herečka Sharon Stone (50) prišla o opatrovníctvo jej 8-ročného syna Roana, ktorého si adoptovala s exmanželom Philom Bronsteinom. A zo súdnych dokumentov, ktoré boli teraz zverejnené je už jasné prečo. Sharon Stone je totižto maximálne prijebaná.

Podľa dokumentov, ktoré opisujú jej spôsobilosť v úlohe matky, reaguje Sharon prehnane na akékoľvek zdravotné problémy jej syna a dokonca navrhla botox, ako riešenie na jeho smradľavé nohy. To nie je vtip, Sharon Stone chcela svojmu osemročnému synovi napichať botox do nôh, aby mu nesmrdeli. Opakujem, Stone, botox, malý chlapec, nie vtip. Našťastie chlapcov otec nepochádza z planéty Imbecilus a problém riešil oveľa jednoduchšie: ako zodpovedný výchovný element chlapcovi ukázal geniálnosť nosenia ponožiek k topánkam a čaro deodorantu.

Okrem toho sa ďalej v súdnych dokumentoch uvádza, že Stone „deleguje svoje materinské povinnosti na iných“, nevenuje svojmu synovi jej voľný čas a odmieta sa zúčastňovať stretnutí s poradcom „pokiaľ nie je termín prispôsobený jej rozvrhu a nie sú splnené jej požiadavky“.

Stone a Bronstein si adoptovali Roana týždeň po tom čo sa narodil v máji 2000. Okrem neho má ďalších dvoch synov, ktorých si adoptovala sama: Laird Vonne (narodený v máji 2005) a Quinn Kelly (narodený v júli 2006).

Sharon Stone
Sharon Stone
Sharon Stone
Sharon Stone
Sharon Stone
Sharon Stone
Sharon Stone
Sharon Stone
Sharon Stone



Zaradené pod: Celebrity, Sharon Stone




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk