Salma Hayek sa druhýkrát vydala (za toho istého)

pridal admin 27.4.2009 o 13:13


Salma Hayek

Hoci sa Salma (42) a jej prijateľ Gargamel (gazilión) zobrali už pred dvoma mesiacmi na Valentína v Paríži, v sobotu si svadbu zopakovali vo veľkom v talianskych Benátkach:

Herečka Salma Hayek a francúzsky miliardár François-Henri Pinault si po malej súkromnej svadbe vo februári, zopakovali ceremoniál s priateľmi a príbuznými na veľkej svadbe v Benátkach. Pompézna svadba sa uskutočnila v benátskej opere La Fenice a manželia vytiahli celú šiki-miki parádu plnú kvetov, výzdob a hviezdnych hostí. Nechýbala ani ich spoločná devätnásť mesačná dcéra Valentina Paloma a jeho 8-ročná dcéra a 10-ročný syn z predchádzajúceho vzťahu.

Asi 150 hostí, ktorí v jednej chvíli spievali pre pár pieseň Over the Rainbow, prichádzalo na obrad v čiernych a zlatých maskách a páni mali oblečené výlučne čierne kravaty. Medzi hosťami nechýbali hviezdy ako: Penélope Cruz, Edward Norton, Woody Harrelson, Olivier Martinez, Luis Miguel, Ashley Judd, Charlize Theron, Stuart Townsend, Bono, Gael García Bernal, Enrique Murciano, David Blaine, Ziyi Zhang, všetci Šmoulovia, Anna Wintour a bývalý francúzsky president Jacques Chirac. (V tom zozname som si vymyslel iba jedno meno.)

Pár sa zoznámil v roku 2006 na gala večeri v Benátkach, v historickej budove Palazzo Grassi, ktorú vlastní Pinaultova rodina. V roku 2007 sa zasnúbili a narodila sa im dcéra. Napriek tomu sa však v júli 2008 rozišli, avšak neskôr opäť dali dokopy. Francúzsky miliardár, ktorý síce vyzerá na oveľa viac, ale má v skutočnosti 46 rokov, vlastní napríklad značku Gucci a jeho majetok je odhadovaný na 17 miliárd dolárov.

Je krásne, že aj v takýchto ťažkých dobách k sebe nájdu dve spriaznené duše cestu. Je to dôkaz, že láska prekoná všetky prekážky. Aj keď je tou prekážkou nechutne prachatý priateľ.

Salma Hayek
Salma Hayek
Salma Hayek
Salma Hayek
Salma Hayek
Salma Hayek
Salma Hayek
Salma Hayek
Salma Hayek
Salma Hayek
Salma Hayek
Salma Hayek



Zaradené pod: Celebrity, Deti, Salma Hayek




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk