Brangelinovci sa v Maďarsku zohrievajú čajom aj bozkami

pridal sugar 14.10.2010 o 11:20


Priatelia, Pikošky vás minulý týždeň informovali, že Brad Pitt priletel do susedného Maďarska, aby sa pripojil k svojej rodine. Angelina tu nasledujúce mesiace bude režírovať vojnovú drámu. Dráma ani vojna sa však jednoznačne neodohráva medzi slávnymi hercami. Ak by sme ich vzťah mali charakterizovať, ide skôr o romantickú komédiu.

I love you, Pumpkin… I love you, Honey Bunny.

Romantické komédie sú plné úsmevov a bozkov a presne tie predviedli Brangelinovci na pľaci Angelininho filmu, ktorý ešte stále nemá oficiálny názov. Sladušké pusinky obe hviezdy premaznané kalifornským slnkom určite zahriali. Brad bol svoju partnerku povzbudiť pri práci a priniesol si fotoaparát, aby Angie urobil pár záberov do rodinného albumu. So sweet. Momentálne snáď najslávnejší pár na planéte Zem pôsobil naozaj zohrato (a nielen kvôli rovnakým slnečným okuliarom zo sady for her and for him) pohodovo a zaľúbene. Takže buď ide o najväčší podvrh na svete, alebo sú ti dvaja naozaj šťastní a rozchod nie je na spadnutie ako sa o tom stále píše.

Pikošky na to: Je pozoruhodné, že aj keď sa Angelina navlečie do tých najobyčajnejších vecí aké nájde v skrini a zrejme nerieši ani make-up je stále krásna. Výrazne krásna. Pikoškári, toto ma naozaj zaujíma: Koľko dávate ešte Brangelinovcom? Myslíte si, že im to vydrží na celý život? Dajte vedieť v komentoch.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk