Nahá Lucy Liu, Britney Spears a Nelly Furtado oslavujú narodeniny!

pridal dominique 2.12.2010 o 10:00


Dnes – 2. decembra sa narodili tieto 3 sexice. Niektoré teda už nie sú sexi (Britney), ale niekedy boli a to sa počíta.

Lucy Alexis Liu sa narodila 2. 12. 1968. Preslávila sa v úlohe sexi Ling Woo v seriáli Ally McBeal, ale hrala aj vo filmoch Love Kills, Play It to the Bone, Charlie’s Angels, Kill Bill, Rise, The Year of Getting to či Know Us.

Britney Spears (2. december 1981?. Písať o živote Britney je pravdepodobne viac než zbytočné. Jej životné výhry či prehry sleduje chtiac-nechtiac celý svet od jej útleho detstva. Jej začiatky v Mickey Mouse Clubue, debutový singel …Baby One More Time, panenstvo, dieťa, kniha, Zlatá malina, rozchody, svadba, rozchody, strata detí, liečenie, Reality show, holá hlava… Len pár veci z Britneyho búrlivého života. Na to, že nemá ešte ani 30, až príliš búrlivý životopis. Ale to je Britney…

Nelly Kim Furtado sa narodila 2.12.1978. Prvý veľký úspech zaznamenala v roku 2000 s albumom Whoa, Nelly!, za ktorý dostala aj cenu Grammy vďaka songu I’m Like a Bird. S DJom a producentom Jasperem Gahuniem, za ktorého bola 4 roky vydatá, má dcérku Nevis. Momentálne žije so zvukovým inžinierom hudobníka Timbalanda, s ktorým sa zoznámila počas práce na jej doske Loose z roku 2006. Nelly Furtado má pre DJov totiž slabosť, ktorú asi nepochopím.

Pikošky na to: 2. decembra oslavuje aj Tomáš Bezdeda ?? Ktorú z nich máte najradšej?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk