Britney Spears sa nikdy nepoučí

pridal dominique 13.1.2011 o 7:00


Pripomína mi Ivetku Bartošovú. Tie dve by isto boli kamošky. Spolu by pili, plakali, vydávali sa, nahrávali… Ideálna dvojka. No a k veci. Britney (29) sa v tejto sexi ružovej mikine vybrala do tanečného štúdia v Los Angeles. Oblečenie však tentoraz necháme bokom, pretože hviezdička odhalila svetu tajomstvo jej zlatých vlasov.

Všetci sme vedeli, že má na hlave nejaký ten umelý vlások, ale takéto odhalenie, ktoré nám ponúkla, nepatrí zrovna do kategórie estetických.

A prečo ide densovať do tanečného štúdia? Pravdepodobne preto (magazín OK napísal), že Brit bude vystupovať na udeľovaní cien Grammy. Popová princezná vydala nedávno nový singel Hold to Against Me, ktorý lámal všetky možné rekordy hneď v prvý deň jeho vydania. Akože nechápem. V prvých sekundách mi to príde ako techno, ale ja sa nevyznám v takejto hudbe, takže to nechám na vás. Pre mňa je to pieseň, ktorú si už nikdy v živote nepustím, ale uznávam, že určitej skupine ľudí sa môže páčiť, a niekomu sa páči možno len preto, že je to Britney.

A ešte jedna smrteľne dôležitá vec na prebratie: Videli ste tú vyretušovanú fotku, kde vyzerá na sladkých 18? Taká brutálna retuš to je. To by už ani Kate Moss hádam nespravila.

Pikošky na to: Taaakže, čo hovoríte na jej vlasy, song, retuš a na ňu ?? ?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk