Štýl a lá: Megan Fox

pridal dominique 14.1.2011 o 8:00


Megan Denise Fox sa narodila 16. mája 1986. Krásna je vraj vďaka írsko-francúzsko-indiánskym koreňom. A plastikám.

V 15-tich si zahrala v rodinnej komédii Sestry na Bahamách (2001), kde si zahrala po boku dvojičiek Mary-Kate a Ashley Olsenových. Zlom v jej hereckej kariére nastal až v roku 2007, kde si zahrala jednu z hlavných rolí veľkolepého projektu Transformers.

Megan sa venuje modelingu od svojich 13-tich, pričom meria len 163 centimetrov. Je fanúšikom komixov a videohier. Miluje tetovania. Ruku jej zdobí tvár Marilyn Monroe, má tiež tetovanie na pravom ramene s mottom z diela Kráľ Lear. Jing Jang zachováva rovnováhu na jej ľavom zápästí. Meno „Brian“ – svojho zatiaľ prvého muža, má vytetované na bedrách. Čínsky znak pre silu na krku a na chrbte báseň: „Bolo raz jedno dievčatko, ktoré nepoznalo lásku, pokiaľ jej chlapec nezlomil srdce“ (trápne viac ako Marilyn). Na nohe jej svieti mesiac a má aj iné drobné tetovania.

Má panický strach z tmy, verí na duchov a neznáša dotýkať sa papiera (aj kvôli fóbii z papiera vraj toho preštudovala žalostne málo, ale je pekná, tak je to jedno…). Je vydatá za Briana Austina Greena (36), ktorý je známy zo seriálu Beverly Hills 90210. Megan tvrdí, že za celý život spala len s dvoma mužmi.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk