Britney Spears svitá na lepšie časy (modlime sa)

pridal dominique 25.1.2011 o 10:00


Budúcnosť Britney už vyzerá ružovšie ako naposledy, keď vyzerala takto. Jej tím na čele s manažérom Larrym Rudolphom si asi uvedomil, že nestačí, ak ju raz za uhorský rok vyretušujú na obálku CD alebo nejakého magazínu, a zvyšok času strávi „, sexbomba“ ako houmlesáčka.

Naposledy sa na cestu do tanečného štúdia už trošku primaľovala, obliekla sa (na Britney) celkom normálne (vkus nebol nikdy jej silná stránka) a dokonca nás ušetrila pohľadu na jej drôtiky v hlave. Pohyb jej evidentne prospieva. Britney je opäť šťastná – aspoň podľa posledných twitter správ (čo by robili celebrity bez twitteru?) Neustále šteboce o tom, ako sa na niečo teší, trénuje atď.

Naposledy uverejnila aj fotografiu z pripravovaného videoklipu. Energiu jej vraj dodáva aj jej ex-manažér Jason Thrawick, s ktorým v súčasnosti randí. V médiách síce prebehli správy o domácom násilí, ktoré sú vraj len výplody novinárov. A Brit im odkázala, že majú ísť, veď viete kam.

Speváčka sa plánuje vrátiť vo veľkom štýle ako pravá princezná popu. Nový album by mal uzrieť svetlo v marci. Jej nový hit Hold It Against Me sa na americkom trhu objavil už 11. januára, a je štvrtým singlom v speváčkinej kariére, ktorý sa vyšvihol na vrchol hitparády v USA, a druhým, ktorý rebríček ovládol hneď po vydaní. Vyzerá to, že fanúšikovia na ňu nezabudli a blondínku čaká pravý, šťastný americký happyend ??

Pikošky na to: Myslíte, že sa Brit dá ešte dokopy?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk