Dcéra Cher predstavila svoj dokument, ktorý zachytáva zmenu jej pohlavia

pridal sugar 25.1.2011 o 3:20


Chaz Bono, ktorý sa pôvodne narodil ako dievča s menom  Chastity, toho stihol prežiť naozaj veľa. Jeho život by bol skvelým námetom na román, možno na dva. Miesto knihy však vznikol dokument Becoming Chaz. Ten mal premiéru cez víkend a zachytáva okrem iného premenu potomka Cher zo ženy na muža.

Chaza na premiére sprevádzala priateľka Jennifer Elia. Vidíš. Sakra, ešte aj Chaz má niekoho po svojom boku a ty si sám. Niekedy si iba stačí veriť.

Chaz predstavil svoj dokument na festivale Sundance, kde diváci mohli vidieť odstránenie jeho ženských prsníkov, z čoho bola vraj veľmi zhrozená mama Cher. Cher by mala byť tolerantnejšia, veď v plastikách a rôznych šialených zákrokoch je ako ryba vo vode. V dokumente sa Chaz rozhovoril o svojom sexuálnom živote i drogovej závislosti, z ktorej sa v minulosti liečil.

Chaz debatoval s divákmi a zdôvodnil, prečo súhlasil so vznikom filmu a prepieraním svojho súkromia: , , Chcel som to urobiť, aby som ľuďom pomohol, “ povedal. , , A ja som vedel, že … môžem poskytnúť tejto téme svoju tvár, problému ktorý ľudia jednoducho nechápu, pretože je to ťažké pochopiť. Chcel som zmeniť ľudské srdcia a zmýšľanie .“

Pikošky na to: Zaujímavé je, že Chaz pripravuje pokračovanie dokumentu. Ak je ako muž šťastný, tak mu prajem všetko dobré. Prakticky má za sebou menej plastík ako Cher…

Premena  Chastity na Chaza. Na fotkách s otcom Sonnym a mamou. Áno to čierno-dlhovlasé je všetko Cher, aj keď vyzerá stále inak.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk