Šokujúce! Sestra dvojičiek Olsenových je normálna baba!

pridal sugar 26.1.2011 o 17:07


Dvojičky Olsenovie majú mladšiu sestru Elisabeth (21), ktorá vôbec nevyzerá ako dogabaná porcelánová bábika. Na prvý pohľad je to sympatické dievča, ktoré narástlo do normálnej ženskej výšiky a dokáže sa aj usmievať. Táto skutočnosť je pre mňa rovnako ohromujúca ako fakt, že Miro Jaroš to s hudbou ešte stále nevzdáva.

Zdravý vývin jedinca, mimo kamier a Hollywoodu:

 

Jedinci vyrastajúci v televíznych štúdiách:

Elizabeth na seba upozornila na festivale Sundance, kde bola jednou z hlavných hviezd. Na svojom konte má len pár snímok a film Martha Marcy May Marlene ju už dostal do povedomia (no a samozrejme taký drobný faktík, že je sestrou tých dvoch malých mátoh). Elizabeth je však na najlepšej ceste presláviť sa viac svojím herectvom, ako tým v akej rodine sa narodila. Predstaví sa v remejku slávneho hororu Silent House, v pripravovanom filme Red Lights si zahrá po boku Roberta De Nira a Sigourney Weaver. Celkom slušný rozbeh kariéry, čo poviete?

Pikošky na to: Je vám Elizabeth Olsen sympatická? Ak nie je celý čas zhúlená a usmieva sa od srdca, tak mne určite je. A oveľa viac ako to, čo zostalo z tých pekných detí zo seriálu Plný dom.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk