Takto vyzerá smiešna, stará, bláznivá a prefetovaná štetka

pridal sugar 30.1.2011 o 17:45


Poznáte deti. Sú také zvedavé! Ešte len spoznávajú svet a majú nevyčerpateľné množstvo otázok. Keď sa vás vaša ratolesť raz opýta: , , … a mami, ako vyzerá smiešna stará bláznivá prefetovaná štetka?“ Už sa nemusíte trápiť s odpoveďou. Stačí keď poviete: , , Ako Courtney Love, srdiečko.“ A tiež sa v nasledujúcom období vyhnite Londýnu. Courtney Love sa tam totiž usadila a vy predsa nechcete natrafiť na túto mátohu, ktorá bola kedysi ženou.

Courtney Love je z rovnakého cesta ako Charlie Sheen. Oboch by mali podrobiť špeciálnym testom, kde by sa skúmal ich genetický kód. Vedci musia prísť na to, v čom sa ich telo líši od našich krehučkých smrteľných schránok. Neviem aká látka im umožňuje zostať na žive aj po vyšňupaní desiatych vagónov koksu, ale tá vec musí byť odolnejšia ako titán. Možno by sme vďaka nej oživovali mŕtvych, alebo postavili kozmické lode. Ktovie.

Seriózne, tieto fotky Courtney Love mi spravili deň. Nie je nič lepšie ako rehotať sa v nedeľu popoludní na zjetej Courtney, ktorá na fotkách vyzerá, že už-už ide rozryť nosom chodník. Ešteže ju jej priateľ pridržiaval, lebo hubou naraziť na betón, asi nie je dvakrát príjemné. K fotkám anglický novinári pridali aj veľmi smiešnu správu, ktorá je (žiaľ) pravdivá: Courtney bola tak mimo, že si najskôr sadla do cudzieho auta a až potom ju vtrepali do jej limuzíny. To je LOL.

Ešte väčšia sranda je tá, ako ju anglické média nemusia, pretože sa im nasakovala do krajiny. Courtney(46) totiž zahorela láskou k boháčovi s modrou krvou v žilách Henrymu Allsoppovi (37), ktorého krstná mama je samotná Camilla Parker Bowles. Tie dve by sa mali spolu opiť. Bol by to legendárny žúr dvoch blonďavých hrozien. Médiá pitvajú najmä fakt, že Courtney sa k Henrymu Allsoppovi nasťahovala len mesiac po začatí ich vzťahu.

Pikošky na to: Sakra, kto by si chcel domov nasťahovať túto biologickú zbraň? Tá ženská musí mať v sebe a na sebe vzorku z každej existujúcej pohlavnej choroby sveta. Minimálne tak vyzerá. Tie jej nafúknuté ústa musia naozaj robiť zázraky s pulzujúcim, namodro prekrveným penisom jej nabijaka. Iné vysvetlenie na to nemám.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk