Ryan Phillippe si našiel rovnako blonďavú, ale mladšiu verziu Reese Witherspoon

pridal sugar 31.1.2011 o 22:24


Máme tu niekoľko potvrdených dohád. Ryan Phillippe (36) a Amanda Seyfried (25) sú naozaj spolu. Ryan Phillippe a Amanda Seyfried sú EŠTE spolu, o ich vzťahu sa šepká od októbra minulého roku, kedy spolu trávili Halloween. A ešte jedna vec je jasná, Ryan to má rád blond. Ale zas… kto nie?

Pozrite na tých dvoch zaľúbencov, no nie sú sladkí? Amanda vyzerá taká zaľúbená a Ryan hádam tiež. Minimálne môže byť spokojný so svojím výberom, randí s jednou z najkrajších a najžiadanejších mladých hollywoodskych žabiek. Z jeho kamennej tváre je ťažké niečo vyčítať, tento hottie sa smeje asi tak často ako v Kalifornii padá sneh. Vždy som verila, že jeho úloha znudeného rozorvaného Sebastiana Valmonta v Cruel Intensions je tak trochu o ňom. Každý mu po úspešnej snímke (nielen) pre tínedžerov sľuboval hviezdnu kariéru, ktorú mu mal zabezpečiť dokonalý vzhľad a herecký talent, ktorého nemal málo. Nakoniec ho vďaka lepším filmovým ponukám a výške výplatných pások predbehla vlastná žena – Reese Witherspoon. To muselo vážne uraziť jeho mužskú hrdosť, možno preto ju podvádzal na každom (roz)kroku.

Pikošky na to: Ak si chce Amanda Ryana udržať, asi by si mala vyberať len tie najhoršie úlohy, ktoré sú jej ponúkané. Myslím však, že jej kariéra je na najlepšej ceste byť minimálne tak úspešná akú ma Reese.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk