Ashley Greene: Ako sa obliecť na hodinu katechizmu

pridal sugar 31.1.2011 o 21:10


Ashley Greene sa objaví na marcovej titulke magazínu Teen Vogue. Fotky, ktoré sa v časopise objavia, budú naozaj vhodné pre tínedžerov. Žiadne sexi pózy, ani vyzývavé oblečenie. To je NAOZAJ šokujúce!

V súčasnom svete kde predáva iba sex sú spomínané fotky naozajstným “slušáckym“ spestrením. Ashley Greene v módnom časopise NAOZAJ predvádza módne kúsky a nie svoje telo. Ešte stále som prekvapená. Najmä, keď ide o Ashley. Človek by povedal, že je to jedno milé slušné dievčatko, teda kým si nepozrie jej domáce pornografické obrázky, ktoré obleteli svet. Ashley teraz musí sekať dobrotu a nechať svoje prsia v podprsenke, pretože randí s Joe Jonasom a on je zo silno veriacej rodiny. Naviac má na ruke nastoknutý prsteň čistoty a sľúbil teda nesexovať až do svadby.

Pikošky na to: Veriaci. Celibát. Sľub čistoty. Nechcem generalizovať. Nič nie je biele ani čierne. Ale najväčšie zvery, ktoré som vo svojom živote stretla boli práve tí, ktorí čakali „akože“ až do svadby. A potom im jedného dňa preplo a nabodávali a nechali sa nabodávať všetkým čo prišlo do cesty.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk