Daniel Craig roznáša kvety, lasom chytá mimozemšťanov

pridal sugar 7.2.2011 o 12:20


Priatelia, je pondelok a to je dostatočný dôvod nenávidieť svet a mať nutkanie ukázať každému v práci vystrčený prostredník. Ťažko sa mi stávalo, ale keď som sa pustila do práce po tisíci raz som si uvedomila prečo milujem svoj job. Poďte sa zabaviť spolu so mnou. Dnes o neuveriteľnom filme s neuveriteľným názvom Cowboys & Aliens a zarezaných nohaviciach medzi polkami Daniela Craiga.

Začnime pekne od Adama. Teda od Daniela. Daniel Craig bol najnovšie zvečnený s obrovskou kyticou kvetov v rukách a nejakou neznámou ženou,  ktorá mu robila pri nákupoch spoločnosť.  To nás ale neinteresuje.

Zaujímavé je, že včera počas Super Bowlu, mal slávnostnú premiéru nový trailer k filmu Cowboys & Aliens, v ktorom Daniel Craig stvárňuje jednu z hlavných úloh. Po jeho boku sa na striebornom plátne objaví aj Olivia Wilde a Harrison Ford.  Film je o kovbojoch bojujúcich s mimozemšťanmi. Aby vám náhodou niečo neušlo, ešte raz opakujem: FILM JE O KOVBOJOCH, KTORÝCH NAPADNÚ MIMOZEMŠŤANIA. A NEJDE O KOMÉDIU, ANI PARÓDIU. TEN FILM SA BERIE VÁŽNE.

Teraz môžeme s čistým svedomím vyhlásiť, že v Hollywoode sa dá nakrútiť naozaj všetko. Keď som sledovala trailer a videla ako kovboji z čias Divokého západu pri útoku mimozemšťanov splašene behajú na koňoch, s fakľami v jednej ruke a zbraňami na pušný prach v druhej ruke,  naozaj som sa LOL. Potom aj ROFL a potom som si povedala znechutene, že NDPČ: Čo príde nabudúce? Upratovacia čata vs. Zombíci? Titanik vs. Moby- Dick?

 Trailer tu.

Film vznikol podľa komixu S. M. Rosenberga o napadnutí Divokého západu mimozemšťanmi. Režisérskej taktovky sa ujal Jon Favreau, ktorý má na svedomí skvelého Iron Mana, preto nechápem, že sa dal nahovoriť na túto… na toto… no proste na kovbojov a mimozemšťanov. Oproti nim znie dej Iron Mana ako vysoko intelektuálne dielo.

Pikošky na to: Nasledujú fotky aj plagát k filmu, na ktorom má Daniel zarezané gace.

 

 

Film Cowboys & Aliens

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk