Kirsten Dunst v záhrade, James Marsden v spodkoch

pridal dominique 9.2.2011 o 7:00


Novými tvárami značky Band of Outsiders sú herečka Kirsten Dunst (28) a James Marsden (37). Zatiaľ čo Kirsten nafotila romantické zábery v Huntingtonskej botanickej záhrade v Pasadene, James si odskočil do The Gaylord Apartments v Koreatown. Dizajnér Scott Sternberga si síce nepotrpí na zložité módne kreácie, o to sú však jeho fotografie zaujímavejšie.

Z fotiek vyžaruje pokoj, jednoduchosť a vyzerajú, že boli fotené nejaké to desaťročie dozadu, a práve v tom spočíva ich čaro. Pri ich pozeraní ani tak nezaujmú modely, ktoré sa priam strácajú, ale fotografia ako celok. Inak, táto značka má na konte veľa skvelých záberov.

Bývalá Spíďova priateľka sa tento rok objaví v romantickej sci-fi dráme Upside Down a v adaptácii románu jedného z najslávnejších spisovateľov z generácie beatnikov Jacka Kerouaca. O románe On the Road (Na ceste) ste sa určite učili aj v škole. Pôvodne je napísaný bez akejkoľvek interpunkcie. V jednej vete zapísal autor dobrodružstvá, ktoré zažíval pri cestovaní po Amerike. Okrem Kristen Dunst sa vo filme objaví aj Kristen Stewart či Amy Adams.

Chutného herca uvidíte v thrilleri Straw Dogs a komédii Hop.

Pikošky na to: Ako na vás pôsobia fotografie?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk