Ricky Martin a Hudba, Duša, Sex

pridal sugar 10.2.2011 o 22:24


Ricky Martin (39) ozdobil titulnú stránku nejakého Para Todos magazínu. Spevák sa zoširoka usmieva, tak ako by sa usmievala polovica Hollywoodu, keby konečne priznala, že je radšej na chlapcov. Hollywood však mlčí a robí to tajne, zato Ricky rozpráva. Prečítajte si čo povedal v rozhovore.

 

O tom, ako sa jeho život zmenil s narodením dvojičiek: , , Bol som vždy skôr nočný typ človeka. Teraz sa zobúdzam každý deň o siedmej alebo ôsmej spolu s mojimi deťmi a milujem to. Dávam prednosť dňu pred nocou. Každý deň zažívam niečo nové, každý deň sa učím od mojich detí, myslím, že viac než ako sa učia odo mňa ony. Naučili ma, že maličkosti sú dôležité a robia život krajším.“ (Milé. Zaujímalo by ma koľko žien v živote vojel a či jediné ženské rozmnožovacie orgány, ktoré mali kontakt s jeho semenom, patrili práve náhradnej matke, ktorú si zaplatil.)

O jeho novom cédečku a pesničkách o láske: , , Nechcel som sa obmedziť a oslovovať konkrétne publikum. Nechal som texty otvorené, aby muž mohol spievať slová žene, žena  žene, muž mužovi a žena mužovi. „ (O medzidruhoch sa nevyjadril – Lady Gaga si musí piesne skladať a spievať sama :o(  )

O názve jeho albumu Musica + Alma +  Sexo ( Hudba + Anál + Semeno, ale nie, v skutočnosti to znamená Hudba, Duša, Sex):

, , Hudba, pretože môj život je hudba, duša, pretože som práve prešiel jedným z najduchovnejších momentov môjho života a sex, pretože život bez sexu nie je život. „
 
 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk