K(u)rvavý Valentín

pridal sugar 11.2.2011 o 12:31


Prichádza  Valentín. To znamená len jedno. Tí čo sú zaľúbení budú ešte zaľúbenejší a tí čo sú sami sa budú cítiť ešte zbytočnejšie, osamelejšie a lúzrovitejšie. A celkovo si krátiť čas čiernymi myšlienkami, že láska aj tak neexistuje, že sa už aj tak kurva nikdy nezamilujú, každý chce každého iba využiť a ľudia  nie sú zlí. Sú  to svine.  Pikošky sa rozhodli priblížiť  práve tým opusteným dušiam, ktoré majú tento rok na Valentína smolu a sú bez partnera.

Tieto osamelé duše nemajú komu kúpiť   a priniesť 14. februára malú gýčovú drobnosť, na ktorej je veľa srdiečok a najradšej by do sveta a do statusu na fejsbúku vykričali : Sa nedoserte s tým Valentínom šeci!  (A celkovo už nemali sex viac ako mesiac…)

Preto, priatelia, tí čo ste single nezúfajte, nie ste prví ani poslední, ktorí tu na všetko ostali sami. Také celebrity sa rozchádzajú ako na bežiacom páse,  partneri ich podvádzajú na každom (roz)kroku a navyše o ich osobných problémoch  je dennodenne informovaný celý svet. Jasné, majú aspoň prachy, ale  na druhej strane vy si môžete byť istí, že si vás partneri vyberajú kvôli tomu kto naozaj ste a nie preto, že ste hviezda.

Poďme sa teda pozrieť na slávne páry, ktoré sa hádam aj ľúbili, ale ich láska sa po rokoch premenila na kameň. Potom nasledovali krvavé bitky na súdoch aj v domácnostiach (však, Whitney?), prípadne zástupy štetiek, ktoré trebalo pretiahnuť ešte pred rozvodom (však, Charlie) aby sa náhodou nezačalo hovoriť o slušnom tichom rozchode.

 

A pre všetkých zaľúbených: Pekného Valentína!

A pre všetkých nezaľúbených: Kašľať na Valentína, aj tak je to len nechutný komerčný výmysel nenažraných obchodných spoločností, ktoré chcú využiť naše city pre väčšie zisky!

vaša sugar

 

Denise Richards a Charlie Sheen

 Nick Lachey a Jessica Simpson

 Guy Ritchie a Madonna

Nicole Kidman a Tom Cruise

Kim Basinger a Alec Baldwin

Whitney Houston a Bobby Brown

 Hulk Hogan a Linda Hogan

 Paul McCartney a Heather Mills

 Richie Sambora a Heather Locklear

 Brad Pitt a Jennifer Aniston

  Angelina Jolie a Billy Bob Thornton

 Bruce Willis a Demi Moore

Reese Witherspoon a Ryan Phillippe

Lisa Marie Presley a Michael Jackson

 Tommy Lee a Pam Anderson

 Dita Von Teese a Marilyn Manson

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk