Ako sa bradavka Moniky Bellucci vybrala na vandrovku

pridal sugar 23.2.2011 o 12:53


Dlhý úvod nie je potrebný. Kľúčové slová sú:  Monica Bellucci,  divoké krivky,  obrovské prsia, maxi výstrih a bradavka.

Monica Belluccisa sa so štedrým výstrihom a zvedavou bradavkou  objavila počas talianskeho hudobného festivalu v San Reme. Spoločnosť  jej počas šou robil takmer sedemdesiatročný Robert De Niro. Obaja herci sa objavia v romantickej komédii Ages of Love, kde stvárnili milencov. Robert tak po dlhom čase zažil erekciu bez modrej tabletky. Zaslúži si to, je to borec. ??

 

Ďalšia informácia, ktorou vás dnes nakŕmim je fakt, že práve zízate do výstrihu štyridsaťšesťročnej dámy. Monica Bellucci má na svojom občianskom preukaze pri dátume narodenia uvedený 30. september  1964, ale jej telo, špeciálne niektoré partie si s tým ťažkú  kozu hlavu nerobia.

Monica stárne so cťou a odlišne ako väčšina herečiek. Nedáva si hystericky odstrániť každú vrásku, ktorú jej život nadelil a nestravuje sa výlučne ničím, ktoré sa zapíjala litrami kávy (obľúbený holivúdsky  recept). Napriek tomu by ju 99 percent sveta stále oprelo, dalo dole alebo  pretiahlo. Lebo táto talianka sa narodila preto, aby bola krásna. Aby jej necudne plné pery a telo – štíhle či s krivkami- prebúdzalo v ľuďoch sexuálne fantázie  a civilizáciou dávno pochované animálne túžby. Aj ja cítim vzrušenie. Nie také ako pocítila Lindsay Lohan, keď sa zoznámila so Sam Ronson, ale je to istá forma očarenia. Ako keď sa dívate na dokonalý obraz a neviete z neho odtrhnúť pohľad.

 

Len Monika  Bellucci sa môže narvať do obtiahnutých šiat s kilami navyše a nevyzerať pri tom zúfalo ani smiešne.

 

Aby vám nebolo ľúto. Modelka Monika a herečka Monika.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk