Penelope na Oscaroch: Ale, ale, nazdar vy dve!

pridal sugar 28.2.2011 o 17:12


Na  Oscarovom koberci sa objavila  i čerstvá mamička Penelope. V obtiahnutých šatách, s novými mliečko prsiami a  Javierom ruka v ruke vyzerala naozaj výborne. FBI už vraj vyšetruje, kde tak záhadne rýchlo zmizli popôrodné kilogramy, všetky sa do podprsenky narvať nedajú.  Bola Penelope naozaj tehotná?! Predstavte si, že práve začala hrať dramatická nervy drásajúca  hudba…

Najkrajší pár večera Penelope a Javier

 

Penelope bola tehotná. Neurobila to moderne ako Nicole Kidman, ktorá dala svoju druhú dcéru vynosiť inej matke a potom zrazu prišla s tým, že jééj som čerstvá mamička, všetci počúvajte koľko moje dieťa  spí a akí sme s Keithom šťastní,  a že vôbec nie je divné, že keď si zmyslím, že chcem dieťa, tak si ho objednám kedykoľvek. Vysajú mi vajíčko, Keith prihodí pár spermií a objedná sa maternica. That´s all folks. Tarí- tarí-tarí -dá.

Javier  Penelope oplodnil známym osvedčeným spôsobom a ak do toho prirátame španielsku vášnivosť, tí dvaja  sa pri tom určite nenudili. Na červenom koberci sa objavili medzi poslednými, ale strhli na seba maximálnu pozornosť. Javier Bardem bol nominovaný ako najlepší herec za mexický film Biutiful. Pre Penelope to bol prvý veľký večer po pôrode,   a hoci nemala na sebe najhonosnejšiu róbu, ani najelegantnejší účes bola biutiful. V jej očiach bolo viac hviezdičiek ako behalo okolo nej na koberci a vyžarovala z nej maximálna spokojnosť typu , , mám super chlapa a doma na nás čaká naše bábätko.“

 Možno už píšem samé cukríkoviny, ale hneď ako Javier a Penelope pricupitali držiac sa za ruky na červený koberec, smiali sa a nemohli od seba odtrhnúť oči bolo jasné ako veľmi sú do seba. Medzi niektorými hollywoodskymi skamenelinami pôsobili sviežo a normálne.  A na tomto tvrdení budem trvať aj keby o rok podali žiadosť o rozvod.

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk