Robert Pattinson o Kristen Stewart: Je v pohode

pridal dominique 2.3.2011 o 7:00


Robert Pattinson potešil svoje pubertálne fanúšičky, objaví sa totiž na stránkach magazínu Vanity Fair. Onedlho uzrie svetlo jeho nový film Water for Elephants, kde si zahrá po boku krásnej Reese Witherspoon. Čo-to o sebe samozrejme aj prezradil…

Pri rozhovore vraj pôsobil inteligentne, sladko a bol dosť sebakritický. V minulosti bol umelecky činný, skladal piesne a podobne. Momentálne netuší, čo sa ním deje – mozog mu nefunguje, nemôže písať, vraj sa sotva podpíše. Keď nenatáča, tak sedí doma a stále dokola pozerá seriály House of Payne a Two and a Half Men. O svojej láske prezradil, že je herečka (narážal na ich vzťah?). On vraj nevie, či je herec, lebo sa ešte stále hľadá. Ďalším otázkam o ich vzťahu sa vyhýbal, vraj je to zložité. Potom dodal, že  Kristen je v pohode (tá zamilovanosť) a opäť dodal, že je dobrá herečka.

Pikošky na to: Nuž, mám ten pocit len ja, alebo upírska láska sa naozaj odohráva len vo filme? Tiež je možné, že bol len zhúlený a chcelo sa mu spať, lebo keď sa tak na neho pozriem, mám pocit, že spí s otvorenými očami a odpovede tomu nasvedčovali tiež.

Z fotenia…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk