Olivia Wilde je poriadna mrcha, Alec Baldwin jej robí poskoka

pridal sugar 3.3.2011 o 21:39


Alec Baldwin je dobrý služobník. Raz to však prepískne, keď  odpovie Olivii na jej  otázku inak ako zvykne:  , , Krásna ste kráľovná, ale Snehulienka nepotrebuje rhinoplastiku a face lift tak súrne, vy stará štetka. “ Všeci vieme čo  nasleduje. Snehulienka má po ptácích, lebo tie trpasličie sú na nič, aj keď ich je sedem. A ja nie som pod vplyvom žiadnej drogy.

Tento môj nepochopiteľný úvod má na svedomí geniálna fotografka  Annie Leibovitz.  Nafotila sériu klasických rozprávkových príbehov, ktoré  v minulosti úspešne spracovala spoločnosť  Disney. Na fotenie si prizvala samé zvučné mená. Zlú kráľovnú zo Snehulienky stvárnila Olivia Wilde, ktorú som s nezvyčajným mejkapom najskôr nespoznala.  Alec Baldwin požičal podobu zrkadlu. To zrejme ešte nehral. Penelope Cruz a Jeff Bridges  zas pózovali ako hrdinovia rozprávky Kráska a zviera ( oh, Jeff,  one sexy beast) :). Queen Latifah  s mega kostýmom si zahrala Ursulu z rozprávky Malá morská víla.

Tiež by som chcela písať rozprávky pre deti. Neviem prečo si všetci moji priatelia myslia, že to nie je dobrý nápad.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk