Čo týždeň dal: Dnes v hviezdnej spoločnosti úchyla, kleptomanky a psychopata

pridal sugar 12.3.2011 o 20:44


Dozviete sa čím Chris Brown zmlátil Rihannu a uvidíte Charlieho Sheena prekypujúceho zdravím.

Úchyl 

Začnime Chrisom Brownom. Nech máme monštruóznych koko.ov za sebou. Chis Brown si odfotil svoje “hektokotylové rameno“, rozposlal ho všetkým novinárom, ktorých mal uložených v mobile a potom nás chcel nakŕmiť rozprávkou O tom ako sa fotka môjho (znepokojujúco dlhého) pohlavného údu nechtiac do sveta vybrala. Chris, Chris, Chris. Naozaj si myslíš, že sme všetci až takí hlúpi? Naivný príbeh, že si fotky posielal “nejakej svojej ex“ a “niekto“ ich proti tebe zákerne zneužil by nezožral ani Spolok hollywoodskych géčkových scenáristov. A  tí dobráci vymýšľajú šity typu celebrity sex tapes.

Chrisov nový album, ktorý je na spadnutie potrebuje publicitu. Rihannu už druhýkrát zmlátiť nemôže, tak  ukázal na čo ju zbalil. V čase písania článku boli Chrisove fotky spoplatnené. Za niekoľko hodín zaplavili internet a sú hitom number 1. Tak ako je u nás in pýtať sa , , Videl si včerajší diel Šeherezády? “ Inde je to otázka: , , Videl si obrovského  koko.ta Chrisa Browna?“

Vy si rúru od vysávača s koncom v nedohľadne môžete pozrieť tu:

http://www.buzzfeed.com/mjs538/chris-browns-penis-nsfw

Alebo tu:

 http://www.hoozie.com/chris-brown%E2%80%99s-wiener-pictures-are-here/

 

Vybrala som pár komentov  na pobavenie:

–          Je takýto ko.ot  vôbec legálny?

–          Táto vec nás zničí všetkých

–          Už vieme čím Chris zmlátil Rihannu. (LOL)

–          Povedzme, že Chris to v živote vyhral

–          Keď sa mi naťahoval obrázok, už v polovici mi napadlo “woow“

–          Toto nie je ľudského pôvodu

Kým dievčatá zvykli písať komenty typu: „Nemá ho ešte postaveného, keď sa to zobudí… Holly shit! Jazdila by som na ňom celú noc.“

Chalani boli značne skeptickejší:  „Fotošop.“

 

Kleptomanka

  Tieto pery sú moje! Moje!

Lynsay Lohan sa snaží presvedčiť svet, že si ju vždy pamätal s týmito perami. Svet si ju však pamätá iba ako feťáčku. A ešte kedysi dávno, dávno  sme si ju pamätali ako herečku. Komu sa podarí vymenovať  z pamäti tri jej filmy je kráľ! Vaša pamäť sa nevolá google, mudrlanti! Je to ešte ťažšia úloha ako hľadieť do výstrihu Evy Mázikovej, však?

Lindsay je cieľavedomá. Nechce byť známa iba ako skrachovaná narkomanka. Chce aby sme spoznali aj inú stránku jej osobnosti. Tú kleptomanskú. Lindsay a náhrdelník. Táto kauza sa ťahá už niekoľko týždňov. Bližšie sa tomu venovala dominique. Ja som odmietla. Párkrát som sedela pred čistým textovým dokumentom môjho počítača, ale nedokázala som napísať ani čiarku. Nenašla som slová ani chuť. Počkajte! Vymýšľam si! Naťukala som vždy len jedno. Má štyri písmená a začína sa na p. Ale jedno slovo vám článok nespraví.  Hociako dokonale charakterizuje problém.

 

Psychopat

Na záver už len krátko o Charlie Shennovi. Slová ani modlitby naňho míňať netreba. Mal niekoho desaťročí aby sa uvedomil, on si však veselo fetoval ďalej. Najnovšie ho definitívne vyhodili z Dva a pol chlapa a Charlie sa definitívne pomiatol. Strapatý, strhaný a  vychudnutý na nepoznanie dáva niekoľko rozhovorov denne a dokonca sa sám nakrúca (!) a uráža koho sa len dá. Žije v dome s niekoľkými štetkami a všade ich so sebou ťahá.

Tohto človeka vám nemôže byť ľúto. Obete japonského zemetrasenia, tie treba ľutovať. Pozrite sa do očí jeho najmladších detí a spýtajte sa sami seba, či je Charlie až taký cool.

 

  Charlie Sheen so svojimi synmi, ktorých matku sa pokúsil pred rokom zaškrtiť

 

Charlie  vyzerá byť naozaj OK

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk