Miley Cyrus sa nám trošičku „opela“

pridal sugar 14.3.2011 o 12:52


, , V piatok podvečer si zresetujem hlavuuu možno, že tak nájdem aj myšlienku zdravúúú… ako je to ďalej? … na- na z hlavy do žííííííl, ” spievala Miley Cyrus s krígľom v ruke v piatok v hollywoodskom podniku Chateau Marmont. Možno nespievala Hex, ale I Love Rock N Roll. Chľast však držala v paprčke určite.

 

, , Počkajteee… ešte musím zavo… zavolať nieko-eko-ľkým svojim ex. Liam, si to ty? Ty jeden motherfucker!!! Ou… sakra… ockooo, ahoj!“

 

Pozrite sa ako nám naša Hanka Montanka vyrástla! Je z nej osemnásťročná slečna, ktorá sa v sobotu ráno tacká z baru. Nedojíma vás to? Tieto detské hviezdy dospievajú tak rýchlo!

Miley Cyrus má znovu čo vysvetľovať. Opiť sa tri roky pred legálnou konzumáciou alkoholu naviac tak, že sa musíte podopierať kamošiek americkú spoločnosť poburuje. Inak je to tá istá spoločnosť, ktorá detské hviezdičky tvorí ako na bežiacom páse, vytrhne ich z prirodzeného prostredia a hodí priamo do hollywoodskeho kotla plného slávy, peňazí a pokrivených hodnôt. Na to si ale spoločnosť krútiaca hlavou nad Britney, Miley a ďalšími podobnými už nepamätá.

A čo som tým chcela povedať?

Fakt neviem, ale tu si môžete pozrieť nahúlenú Miley a tu jej tetovania.

 

 



Zaradené pod: Celebrity, OMG!, škandál




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk