Vanessa Hudgens vás všetkých postrieľa

pridal dominique 15.3.2011 o 10:00


Do kín príde budúci rok akcˇný fantasy filmový trhák Sucker Punch. Podľa ukážok sa však dá hovoriť o celkom slušnej komédii.

Pod taktovkou ju má režisér Zack Snyder, ktorý nakrútil film 300, kde sa okrem Butlerovich kociek na bruchu toho veľa obdivovať nedalo a temnú, ale celkom milú rozprávku so sovičkami Ga’Hoole: Legenda o strážcoch.

V tomto hollywoodskom filme sa objaví aj Vanessa Hudgens, ktorá včera pózovala v infantilnom svete lízaniek, kde vládla ružová, a dnes si berie do ruky mega zbraň, oblečie sa ako Xena a neváha odstreliť hlavu hocijakej príšere. Taký je svet hercov. Film je vraj pohľad do sveta mladej blondínky, ktorej snový svet poskytuje únik z reality. Jej dobrodružstvá však mažú hranice medzi snom a realitou. Aj vy sa už bojíte? Film dokonale opísala samotná Vanessa: , , Myslím si, že Sucker Punch je veľmi zaujímavý film, ktorý sa nedá opísať slovami.”

Pikošky na to: Tešíte sa na Sucker Punch :)? Ja si to rozhodne pozriem ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk