Na aprílových titulkách magazínov: Courteney Cox, Michael Fassbender, Mia Wasikowska a Eva Longoria

pridal dominique 17.3.2011 o 12:18


Sexica Courteney Cox (46) sa usmieva z obálky Harper’s Bazaar. Herečka, ktorá hrá momentálne v úspešnom seriáli Cougar Town, porozprávala aj o rozchode so svojim manželom Davidom.

Vyjadrila sa, že na neho nikdy nepovie nič zlé, napriek všetkému ho bude vždy ochraňovať; nemôže si pomôcť. Príklad naozajstnej hviezdičky, ktorá nepotrebuje prostredníctvom médií odkazovať, čo jej všetci môžu.

Eve Longorii patrí titulka magazínu Allure. Herečka tam vyzerá naozaj skvelo. Nepripomína vám trošku Cheryl Cole?

Eva prekonala rozvod vďaka priateľkám, ktoré pri nej stoja. Niekto zbiera známky či mince, ona „zbiera” úžasné, inteligentné ženy. To asi hovorila aj o svojej priateľke s ktorou ju jej muž podviedol. Ďalej hovorila o tom, ako sa jej život nachádza v prechodnej fáze, mení sa, ako aj o tom, ako sa snaží byť úprimná a iné kraviny. Aha a ešte o tom, že jej prvý džob bol pre rýchle občerstvenie a ona je taká prudko inteligentná, že si ešte stále pamätá, čo ide ho hamburgeru! Neuveriteľné. Aj sa predviedla a vymenovala potrebné ingrediencie: majonéza, kečup, uhorky, cibuľa, paradajka, šalát, horčica. Nič viac nepotrebujete. Dobrú chuť.

Nová Jane Eyre alias Mia Wasikowska (21) a Michael Fassbender (33) nafotili skutočne originálne fotky pre W magazín. Sú také čisté, jednoduché a efektné.

Mia v rozhovorch prezradila, že by si v budúcnosti rada zahrala nejakú diabolskú postavu. Michael sa zase priznal, že Jane Eyre nečítal, ale jeho mama a sestra knihu zbožňujú, a to bol vraj dôvod, prečo sa rozhodol zahrať si v pripravovanom filme.

Pikošky na to:Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk