Bruno Mars, Will Smith a hollywoodsky Honzík čakajú len na vás

pridal dominique 24.3.2011 o 9:55


Bruno Mars (25) sa na nás usmieva s červeným klobúkom a harmonikou z aprílového magazínu GQ. Síce povedal, že nie je žiaden model, ale hudobník; tak vyzeral chutne.

Bruno koncertoval po Európe a jeho kroky teraz povedú do Indonézie, Malajzie a zavíta aj do Austrálie či na Nový Zéland.

A na dnes aj trošku paparazzi fotiek. Za obeť padol Will Smith (42), keď utekal na natáčanie Men in Black 3 v New York City. Sexi herec okrem natáčania stíha aj pomáhať. Minulý týždeň daroval škole vo Philadelphii 30 nových počítačov.

Sledujete reality show Kardashianiek? Cez víkend sa Kourtney a Kim vybrali do New York otvoriť svoj nový fashion obchod. Kourtney má priateľa, ktorý si hovorí Scott Disick, ale v skutočnosti sa volá Patrick Bateman. Je to ten typ Honzíka Novotného. Aj keď chodí v jednom kuse v oblekoch (dokonca aj na bovling), na titulke Men’s Fitness sa ho musel vzdať.

Pikošky na to: Ktorý z nich je najsexi?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk