Gerard Butler navštívil Nitru

pridal dominique 1.4.2011 o 6:00


Keď má Gerard Butler čas, tak ho rád strávi cestovaním po Európe. Tentoraz navštívil Slovensko. Zavítal do jedného z najkrajších miest – do Nitry, a náš paparazz Edo bol pri tom. Aký je ten svet malý. Len pred týždňom som hľadala jeho rodný dom v škótskej dedinke Comrie, kde vyrastal, a on prišiel sem.

Gerard nepočítal s tým, že ho niekto v tomto malebnom mestečku spozná, ale keďže ja a aj Edo sme z Nitry, nemal šancu. Najprv omrkol Nitriansky hrad, potom sa vydal do parku pozrieť zvieratká. Neskôr shoppingoval v mega nákupnom centre a prirodzene si nenechal ujsť ani Agrosalón…

Tri otázky pre Butlera:

Prečo si si vybral práve Nitru?

Pretože si myslím, že je to neskutočne krásne mesto, a aj v budúcnosti sem opäť rád zavítam.

Čo sa ti tu najviac páčilo?

Keďže momentálne prebieha Agrosalón, nemohol som ho nenavštíviť. Tie mašiny, čo som videl, jednoducho nemali chybu. Keby sa s nimi dá v New Yorku lepšie parkovať, idem do toho…

Čítaš pikošky?

Jasné! Každý deň. Jednoducho ich milujem. Pozdravujem svoje verné fanúšičky. giselle, Lolu Lempicku, kaju, mimu, chewbaccu a spol.:)



Zaradené pod: Celebrity, Gerard Butler, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk