Kids Choice Awards na oranžovom koberci

pridal dominique 3.4.2011 o 10:33


Prebehol ďalší ročník odovzdávania cien Kids Choice Awards. Hviezdičky mohli na seba hodiť všetko farebné, čo doma našli, a nepôsobili pri tom neprirodzene. Deti prišla postrašiť aj Taylor Momsen, ale len tak trošku, pretože ani klub satanistov nechce mať na svedomí toľko psychicky labilných detí.

Nechýbali na Kardasianky, pretože žiadna show bez nich začať jednoducho nemôže. No, ale poďme k oceneným. Deti majú miestami celkom dobrý vkus. Za Najlepšieho filmového herca si zvolili Johnnyho Deppa. Vo voľbe Najlepšej filmovej herečky už nemali takú šťastnú ruku, pretože sa ňou stala Miley Cyrus. Ale nie každý deň je nedeľa. Najlepším filmom sa stal Karate Kid, ktorý porazil aj také snímky ako Harry Potter And The Deathly Hallows či Alice In Wonderland. Najlepšou reality show je American Idol a Najlepšia skupina je podľa detí Black Eyed Peas. Najlepším spevákom je samozrejme Justin Bieber a cenu za Najlepšiu speváčku ukoristila Katy Perry. Na prázdno neobišla ani Bieberova frajerka Selena Gomez, ktorá získala cenu za Najlepšiu televíznu herečku. Špeciálne ceny získali aj Josh Duhamel a Justin Timberlake.

Miley Cyrus

Fergie

Heidi Klum

Johnny Depp

Josh Duhamel

Justin Timberlake

Kim Kardashian

Kourtney Kardashian

Nicky Hilton

Paris Hilton

Selena Gomez

Sofia Vergara

Taylor Momsen

Victoria Justice

Willow Smith

Joe Jonas

Russell Brand

Jaden Smith







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk