Academy of Country Music Awards 2011: Prišla aj jednoruká surferka

pridal dominique 5.4.2011 o 6:00


Ocenenia Academy of Country Music Awards sa udeľovali v Las Vegas už po 46. krát. Najviac ocenení zhrabla speváčka Miranda Lambert, ktorá sa stala Speváčkou roka a jej pieseň The House That Built Me získala ocenenie Singel roka, Skladba roka a Videoklip roka.

Umelkyňou roka sa stala Taylor Swift, ktorá prišla v krásnych šatách, ale žiaľ, s nezmeneným ovečkovým účesom. Ocenenie Spevák roka si odniesol Brad Paisley a cena pre Vokálnu skupinu roka patrí Lady Antebellum. Albumom roka sa stal Need You Now od Lady Antebellum. Udalosť si nenechala ujsť ani jednoruká surferka Bethany Hamilton (21), ktorá patrí medzi surferskú špičku aj potom, čo jej žralok odhryzol ľavú ruku. So sexicou Brooklyn Decker, ktorá to so šatami nevyhrala, prišiel mladý herec Chace Crawfor. Rihanna zvolila pre tento večer krátku parochňu; farba vlasov zostáva už prekvapivo dlho. Inak všetko po starom:)

Taylor Swift

Miranda Lambert

Herečka AnnaSophia Robb a surferka Bethany Hamilton

Brooklyn Decker

Speváčka Carrie Underwood

Julianne Hough

Nicole Kidman

Reese Witherspoon

Rihanna

Chace Crawford



Zaradené pod: Celebrity, mjuzik & muvís, ceny




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk