Štýl a lá: Paris Hilton

pridal dominique 5.4.2011 o 9:00


Paris Hilton sa narodila 17. februára 1981. Ako to už u ľudí v Hollywoode býva, narodila sa do bohatej rodiny, natočila sex video a potom mala svoju reality show. Zaružovela sa v reality show The Simple Life, kde hrala spolu s Nicole Richie.

Neskôr si hľadala najlepšiu kamošku v BFF. Objavila sa v seriáloch ako The O.C. či Veronica Mars. Jej telíčko si zahralo aj vo filmoch Raising Helen (Život s Helen), Pledge This! (Trhni si!) či Hottie and the Nottie (Kráska a Ošklivka). Jej život bol už v roku 2004 taký plnohodnotný, že sa s ním chcela podeliť aj s bežnými smrteľníkmi, a tak nadiktovala knihu Confessions of an Heiress: A Tongue-in-Chic Peek Behind the Pose, ktorá sa stala dokonca bestsellerom (je tam viac fotiek než textu). Jej životopis spísal Chas Newkey-Burden v knihe Paris Hilton – Život na hrane. Je ťažké drogovať, keď všade okolo vás číhajú paparazzi, a ešte ťažšie pred nimi na ihličkách pózovať. Je to jednoducho na hrane. Musí tiež byť nesmierne ťažké byť najstaršou vnučkou Conrada Hiltona, zakladateľa impéria hotelov Hilton, ktorých cena sa odhaduje na 300 miliónov amerických dolárov.

Samozrejme, je modelkou, speváčkou a má vlastný parfém. Paris Hilton spoločne so sestrou navrhla limitovanú kolekciu peňaženiek firme Samantha Thavasa. V roku 2004 sa stala spolumajiteľkou nočného klubu Club Paris v americkom Orlande. Posedela si aj 45 dní v base za šoférovanie pod parou, a vyskúšala si už aj verejnoprospešné práce v šteklách.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk