Matthew McConaughey a Ryan Phillippe spolu

pridal sugar 7.4.2011 o 16:18


Matthew McConaughey a Ryan Phillippe spojili svoje herecké sily vo filme The Lincoln Lawyer. Jeden je právnik, druhý klient a budú sa hrať na mačku a myš.

 

 

Uhladeného, bohatého a úspešného právnika stvárni Matthew McConaughey. Phillippovi prischla rola  ešte bohatšieho,  zhýralého sukničkára, ktorý je obvinený z vraždy.

Ryan Phillippe zvládne úlohu zvodcu v The Lincoln Lawyer  ľavou zadnou, stačí keď sa inšpiruje vlastným životom. Jeho bývalá manželka Reese Witherspoon, s ktorou má dve deti podala žiadosť o rozvod, po tom čo sa dozvedela, že ju podvádzal. Odvtedy robí Ryan všetko preto, aby mu neprišla na meno, hoci sa spoločne podieľajú na výchove dcéry a syna. Ryan preťahuje, čo príde pod ruku a najnovšie si zavaril tým, že tesne pred Reesenov svadbou sa prevalilo, že nabúchal nejakú svoju ex. A pritom už niekoľko mesiacov chodí s Amandou Seyfried… je to zamotanejšie než  Šeherezáda.

 

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk