James McAvoy a to dievča z Gilmorovcov

pridal sugar 11.4.2011 o 14:49


O Jamesovi McAvoyovi nebolo dlhšie počuť, ale našťastie sa vracia na plátna kín v historickom filme The Conspirator, v ktorom sa vyšetruje vražda Abrahama Lincolna. Jeho manželku stvárni  Alexis Bledel, jej ksichtík si určite pamätáte zo seriálu Gilmore Girls.

The Conspirator mal premiéru vo Washingtone a ja pridávam fotografie Jamesa i Alexis. Oči týchto dvoch hercov sú neuveriteľne modré, až by taký pohľad nemal byť daný do vienka zadarmo. Nie je to fér voči nám ostatným. Na Alexis nemám názor. Vyzerá stále rovnako, prudko dievčensky, hoci o rok oslávi tridsiatku. Trochu pôsobí, že spí s ružencom pod vankúšom a že je proste taká milá a  dobrá až  lezie na city, niečo ako ten Ševčík zo Superstar. Na Hollywood je Alexis príliš neškandalózna, ale to vôbec nie je zlé.

No a James, môj drahý James stále  vyzerá akoby do našej doby pricestoval strojom času z viktoriánskeho Anglicka. Takto si predstavujem gentlemana minulého storočia. Kto nechápe nech si pozrie napríklad  Atonement alebo po našom Pokánie (2007), kde tvoril osudovú dvojicu s  Keirou Knightley. Na záver filmu som revala ako decko. Vrelo odporúčam na prečistenie mozgových závitov a slzných kanálikov.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk