Gerard Butler nám dá všetkým po hube

pridal sugar 20.4.2011 o 21:12


Gerard Butler natáča po boku Dennisa Quaida nový film s futbalovou tematikou Playing The Field. Gerard však pôsobí, že viac ako do lopty by si udrel do niekoho.

 

, , Kurňa! Mňa ten Quaid tak serie, Rudo. Pozri ako zatínam päste, takú by som mu streliv.“

 

Táto fotka stojí za všetky drobné. A to mám drobných plnú peňaženku, lebo odkedy prišlo euro zbierajú sa mi centy, ktoré mi milušké predavačky nikdy nechcú zobrať, vo všetkých  vreckách a priehradkách. Načo ich vyrábajú, keď ich nikto nechce?

Neviem z akého dôvodu Gerard zatína päste akoby ho niekto nasrav, ale zvaľme to na Dennisa Quaida. Teoreticky môže byť Gerard rozladený aj kvôli scenáru Playing The Field. Už teraz totiž vie, že ide o sprostosť. Veď uznajte sami: „Bývalý profesionálny futbalista (akože Butler) sa stane trénerom tímu svojho malého syna, aby sa s ním pokúsil nadviazať vzťah a priviesť tím k víťazstvu.“ To sme ešte nikdy nevideli. Mám silné tušenie, že ten tím vyhrá a Butler sa so svojim synom zblíži. Volajte ma Sybila.

PS: Ešte poďakovanie Jožkovi, ktorý práve so mnou absolvoval strastiplnú cestu na pohotovosť a vydržal počúvať môj hlas, ktorý chrípka premenila na chrapot Roba Miklu. A ešte ten smiech škodovky, ktorá nejde naštartovať. Thx, bratu. ??

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk