Justin Bieber vďačí za slávu YouTubu

pridal NoName 26.4.2011 o 11:04


Mladý objav z youtube, o ktorom sa neprestáva rozprávať, či už v dobrom alebo zlom – Justin Drew Bieber. Idol vrieskajúcich tínedžeriek sa narodil 1. marca 1994 v kanadskom Stratforde. Ešte predtým ako sa naučil poriadne rozprávať, sa skamarátil s viacerými hudobnými nástrojmi od klavíra, cez bicie, trúbku až po gitaru.

V dvanástich sa prihlásil do hudobnej súťaže s piesňou So sick od NE-YO(a), s ktorou skončil na druhom mieste. Jeho milujúca matka zvykla nahrávať všetky jeho vystúpenia (nielen zo súťaží, ale aj tie domáce) a zverejňovať ich na youtube. Náhoda je blbec a nikto nemohol tušiť, že Justinove spevácke pokusy objaví marketingový manažér Scooter Braun. Náhodou klikol na Justinovo video a malý talentovaný chlapec s hlavou ako vajíčko sa mu náramne zapáčil. A už bola noha v noháve. Z obyčajného malomestského chlapca sa zo dňa na deň stal Justin Bieber slávny, a za jeho prepotený uterák by si jeho vášnivé fanúšičky dali vŕtať aj do kolena. Ak nie niečo horšie.

Justinove albumy žnú fenomenálne úspechy a jeho piesne hľadajte iba medzi najvyššími rebríčkami svetových hitparád. Stihol svetu darovať nový druh horúčky tzv. bieber fever, zahrať si v seriáli CSI, vo filme o svojej ceste za slávou Never Say Never, a jeho singel Baby predbehol aj Bad Romance Lady Gaga. Najviac ho ovplyvnil Micheal Jackson a Boyz II Man. Justin to dotiahol až do Bieleho domu, kde spieval pred Obamom a jeho rodinou pieseň Steveho Wondera Someday at Christmas.

Justin už má aj vlastnú voskovú figurínu v Museum Madame Tussauds v Londýne, Amsterdame aj New Yorku. A čo on a sex? „Nemyslím si, že môžete mať sex s niekým, koho máte radi. Myslím, že by ste mali počkať na osobu, ktorú… ľúbite.“ Takže priatelia, nezabúdajte a dajte na radu idolu násťročných – sex môže byť už pred svadbou, ale nie bez lásky. ??

 

Detský kráľ popu vyzerá akoby zažil stretnutie s Rytmusom… Asi mu nabúral štýl obliekania.

 

Kde mám okuliare? To slnko mi škodí!

 

A teraz hádajte, ktorý je ten pravý?

 

Za jeden podpis sú vrieskajúce obdivovateľky malej pop star ochotné aj vraždiť. Tak tu jeden máte ??

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk