Ryan Phillippe končí s herectvom

pridal dominique 27.4.2011 o 5:00


Ryan Phillippe sa nedávno na Tribeca Film festivale vyjadril, že je unavený z paparazzov, neustáleho prepierania jeho súkromného života, sťahuje sa do New Yorku a pravdepodobne končí s hereckou kariérou.

, , Myslím si, že ukončím svoju hereckú kariéru. Som introvert. Som pripravený byť za scénou. Mám 36, ale hereckú kariéru budujem už 20 rokov. Som dobrý človek, nie ten, o ktorom v médiách čítate.‘‘

Takže Ryan nie je ten týpek, čo sa rozviedol s Reese Witherspoon, lebo ju podvádzal, nabúchal svoju ex Alexis Knapp, zatiaľ čo si užíval s Amandou Seyfried. On je niekto úplne iný…

Možno je aj dobre, že končí. Jeho dobré filmy začali a aj skončili pri Nebezpečných známostiach. Tiež musí byť deprimujúce, keď vaša bývalá nakrúca ako o život, vydáva sa a ešte stíha chodiť s deťúrencami na Veľkú noc do kostola.

Fanúšičky nezúfajte, Ryan sa tento rok ešte objaví aj s Channingom Tatumom v dráme Stanford Prison Experiment a s Bruceom Willisom v akčnom Setup. Matthew McConaughey si s ním zase zahrá vo filme Lincoln Lawyer. Budúci rok má ešte v pláne thriller Chronicle.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk