Michael Douglas je psychicky skoro na dne

pridal NoName 28.4.2011 o 14:03


Priznanie bez akýchkoľvek tabu je plné úprimnosti, značnej skleslosti a frustrácie z osobných problémov, ktoré sa ako inak stali verejnými. Tento starý sexsymbol ( ktorý na toto oslovenie len krúti hlavou) je vraj z najhoršieho vonku.

Hviezdny párikov snov sa zoznámil v Deauville vo Francúzsku. V novembri 2000 sa vzali a majú spolu dve krásne deti – Dylan Michael (11) a Carys Zeta (8).

Deduško Michael (67) je psychicky skoro totálne zničený. Otvorene sa rozhovoril o jeho problémoch s rakovinou, ktoré ešte neodzneli a o boji jeho ženy Catherine Zeta Jones s bipolárnou poruchou (ide o poruchu, pri ktorej pacienti trpia neustálymi depresiami a mániami. Liečba môže byť pomocou liekov, no v ťažších prípadoch ide o elektrošoky.) V rozhovore s Oprah Winfrey sa rozhovoril o strastiach, ktoré jeho mladej rodine boli v posledných rokoch života nadelené: , , Môj najstarší syn je vo federálnej väznici, moja exmanželka ma žaluje a ja som dostal rakovinu. Je ťažké, keď vám vaša žena v tomto období povie: Mám depresiu.“

Syn vo väzení je Cameron Douglas ( 33) z prvého manželstva, ktorý v apríli 2010 dostal 5 rokov za obchod s drogami. Ex žienka Diandra Luker nakladá ďalej, a tak k rodinnému stresu pridala hľadanie spôsobu ako dostať od starčeka peniaze. Keď média obletela správa, že Catherine Zeta Jones je v zariadení pre duševné zdravie, Michael len poznamenal že je mimo. Michael je istotne viac ako deprimovaný z toho všetkého, ale celú spoveď ukončil veľmi pozitívne a podporujúco: , , Je potrebné mať  guráž vyhľadať pomoc a ja som veľmi hrdý že Catherine robí niečo pozitívne pre svoju situáciu.“

Žiaľ, aj takto vyzeral vtedy ešte chorý Michael. Toto je jedna z tých lepších fotiek.

Uhádli ste, presne táto je jedna z tých horších. Smutné.

Snáď už čoskoro znova objavíme takéto úsmevy na ich spoločnej fotke. ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk