Ako nám rástol princ William

pridal sugar 29.4.2011 o 14:16


Manželstvo Kate a Williama je spečatené. Nikto sa počas ceremoniálu nepošmykol, nedostal infarkt, nikomu nevybehol sopeľ, nikto si neprdol a všetko dobre skončilo. Mladomanželia si môžu vydýchnuť, rovnako aj Zlatica Puškárová a jej hrubý hlas a ďalšie dve miliardy ľudí, ktoré vraj svadbu sledovali.

 

Bližšie informácie o svadbe vám prinesie dominique, ja musím sama za seba napísať, že nakoniec aj cynická sugar zostala dojatá a navrela mi guča v hrdle. Oni sú takí zamilovaní! Smrk. A Diana sa toho nedožila! Smrk, smrk. A kráľovná je už taká staručká a zasa ju niekto obliekol do žltého kostýmčeku. Smrk, smrk, smrk. A princ William tak fucking strašne oplešatel a mení sa na Charlesa závratnou rýchlosťou až ma z toho bolia oči. Smrk 4x. Dôvodov na dojatie bolo veľa.

Pripomeňme si ako nám princ William rástol, stal sa z neho neskutočne sexi mládenec a potom sa niečo strašne posralo a jeho gény si spomenuli, že sú z jednej polovice aj Charlesove. Čo už. Nikto nemôže byť dokonalý, princ W. je aj tak strašne sympatický chlapík. Ta ňe?

PS: A úplne ma dostal ako očervenel, keď na balkóne pobozkal Kate (a dokonca dvakrát, juchuchú!). On tú ženskú miluje, to vidno! A jeho modrá krv je tak sexi, vŕŕ- vŕ.

Kto pozeral svadbu?

Detstvo…

 

Detstvo skončilo smrťou jeho mamy

 

Dospievanie…

 

Ako muž

 

A od dnes aj ako manžel


 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk