Ako Ozzy Osbourn prestal brať drogy

pridal NoName 29.4.2011 o 13:03


Drogy už bral v rodinke Osbournovcov každý (vraj) okrem Sharon. Tá jediná má našťastie viac rozumu ako ostatní dokopy.

 

, , Môj otec nie je idiot. Nie je nič menej ako génius.“ Nie som si celkom istá, či to syn Ozzyho Jack Osbourne naozaj myslel vážne. Podarená rodinka feťákov už dávno nevládla titulkom bulvárnych médií. Nastal čas vynahradiť si to. Verejné priznanie Sharon Osbourne, že keby nebolo jej syna Jacka, Ozzy by nikdy neprestal brať drogy obletelo celý svet. Je to naozaj tak?

Vraj je to kvôli pripravovanému dokumentu o živote rockera, ktorý ho prinútil zastaviť svoj alkoholom a drogami opájaný život. Zlom, ktorý sa udial prinútil a vyvrcholil v to, že otecko Osbourne sa prvý krát zamýšľal a premietal si svoj život triezvy a čistý. Hm, a na to mu stačilo asi len krátke zamyslenie.

Zrazu sa tvária veľmi nadšene a pyšne, ak najstarší člen tejto “podarenej“ rodinky dostane rozum a prestane si ničiť zdravie. Ale hlavne prestane zabíjať svoje mozgové bunky, ak v jeho hlave ešte nejaké po toľkých preflámovaných rokoch zostali.

Nech je ako chce, sme zvedaví koľko to ujovi Ozzymu vydrží. Pri jeho ťažkej závislosti mu dávam tak týždeň. Jedine že by vyhľadal odbornú pomoc, ale to by mu asi hrozila dlhodobá hospitalizácia. ??

Rodinné foto ??

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk