Beckhamovci na kráľovskej svadbe

pridal sugar 29.4.2011 o 16:13


Svadobných koláčov si prišli zobnúť aj Beckhamovci. David bol za gentlemana vo fraku s cylindrom a Victoria za dámu v klobúčiku, na ktorom mala upevnenú anténu. Na ňu chytala módnu políciu z celého sveta, aby vedela, čo si o jej outfite myslia módni kritici. 

 

 

Viktória konečne vyzerá tehotne, vo voľných šatách dokonca  jemne bomboidne. Veď by sa aj patrilo, keďže  je v nejakom cca šiestom – siedmom mesiaci tehotenstva.

Veľmi ma prekvapil jej jednoduchý až prehliadnuteľný materský outfit. Victoria rada púta svojím oblečením pozornosť a ešte pred nedávnom sme ju mohli vidieť v obtiahnutých šatách, v ktorých sme márne pátrali po brušku. Jej malá futbalistka sa asi konečne rozhodla narásť. Dobre pre ňu.

Victoria sa stále nevzdala svojich milovaných kopýt, v ktorých ju raz aj zahrabú. Prisámbohu jej opätky sú každý rok vyššie, o chvíľu si bude na topánky montovať žrde. V takých botách by moje nohy odišli po pár hodinách. A to nie som tehotná (dúfam). Nekrič hop… ??

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk