Sestra Kate Middleton je tiež pekná baba

pridal sugar 29.4.2011 o 19:17


Prvýkrát som ju zaregistrovala až na dnešnej veľkolepej svadbe. Pippa Middleton (27) sa na svoju sestru naozaj veľmi ponáša, akoby aj nie, veď ich jedna mater mala. Mater alias Carole Middleton je veľmi pekná teta a dcéry zdedili krásu po nej.

 

 Pippa Middleton je kosť, len jej meno je čudné. Evokuje mi pivnú pípu

 

To je dnes ale deň. Najskôr svadba storočia a potom hokej. Ešteže nie je piatok trinásteho. Pippa Middleton bola družička svojej sestre Kate a šikovne jej pridŕžala dlhú vlečku. Teraz sa podľa všetkého momentálne so svojou už vydatou sestrou veľmi dobre baví a krepčí na oficiálnej súkromnej hostine v Buckinghamskom paláci, na ktorú bolo pozvaných “len“ tristo hostí. Spolu s dievčatami sa zabávajú aj ich sympatickí rodičia Carole a Michael Middletonovci. Ich fotky nájdete za fotkami  pípy.

 

 

Rodičia nevesty Carole a Michael Middletonovci s Charlesom a Kamilou

 

Kamila v blízkosti Alžbety na oficiálnej akcii. Pred pár rokmi by to bolo nemysliteľné, teraz to nikomu netrhá žily. Vzťahy kráľovskej rodiny  sú niekedy napínavejšie a zamotanejšie ako telenovela

 

Kate Middleton o dvadsať rokov…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk