Najmódnejšia noc roka I.

pridal dominique 4.5.2011 o 10:00


Hollywoodske hviezdy sa stretli v Metropolitan Museum of Art v New York City, kde sa konala výstava na počesť Alexandra McQueena pod názvom Savage Beauty. Toľko krásnych rób ste pod jednou strechou ešte nevideli…

Met Costume Institute Gala je právom považovaná za jednu z najprestížnejších módnych akcií roka. Snáď aj preto, že sa koná pod záštitou šéfredaktorky Vogue Anny Wintour.

Medzi najkrajšie ženy večera patrila podľa mňa Miranda Kerr, ktorá sa asi inšpirovala filmom Black Swan či Dianna Agron svojim jednoduchým dokonalým zjavom. Serena Williams vyzerala ako čokoládová tortička, už len spapať. Beyonce zvýraznila svoje krivky, ale šaty sa mi zdajú príliš prečačkané.

Na žúrku prišlo toľko celebrít, že by to vaše oči na prvýkrát ani nemuseli všetko stráviť, a tak nemenej kvalitné pokračovanie rozprávky z červeného koberca vám prinesieme zajtra. Budete môcť ohovoriť Madonnu, Rihannu či tehuľku Kate Hudson.

Ashley Greene

Beyonce

Blake Lively

Brooklyn Decker

Dakota Fanning

Diane Kruger

Dianna Agron

Elle Fanning

Emma Roberts

Emma Stone

Eva Mendes

Ginnifer Goodwin

Gisele Bundchen

Gwyneth Paltrow

Hailee Steinfeld

Christina Ricci

Isla Fisher

Jennifer Hudson

Jennifer Lopez

Jessica Alba

Miranda Kerr

Serena Williams

Zoe Saldana

Lucy Liu

Liv Tyler

Freida Pinto

Demi Moore

Rosie Huntington-Whiteley







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk