Bude Pippa Middleton v porne?

pridal dominique 9.5.2011 o 10:00


Svadba Kate a Williama priniesla novú celebritku, ktorá rozvírila hladinu bulváru. Je ňou mladšia sestrička Kate Pippa, ktorá miluje párty a vie si ich aj kráľovsky užiť. Najnovšie dostala ponuku: natočiť jednu scénu v porne za 5 miliónov dolárov.

Členovia kráľovskej rodiny sú skrátka v kurze. Jej brat James by za jednu scénu mohol zhrabnúť len jeden melónik doláčov. Ak máte v žilách modrú krv, nechoďte pod cenu.

Pippa núdzou rozhodne netrpí. Rodičia sú vďaka rodinnému podniku na tom viac než dobre, ale táto kráska je tiež zasnúbená s bankárom Alexom Loudonom (30), ktorý má v žilách aristokratickú krv a je priateľ princa Harryho.

Odkedy však Británia videla stáť Pippu s Harrym na balkóne Buckinghamského paláca, je presvedčená, že práve táto brunetka by mala v budúcnosti stáť po jeho boku. Jeho súčasná priateľka Chelsy Davy (25) totiž nie je veľmi v obľube.



Zaradené pod: celebritný guláš, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk