Premiéra Pirátov z Karibiku: Aha, Johnny Depp má kúty!

pridal sugar 9.5.2011 o 15:42


Ak sa vám  Džony s kútmi nepáči, ja si ho rada nechám.

 

Johnny  Depp síce nejako výrazne nestarne, ale ani nemladne. O tri roky bude mať päťdesiat.

 

Tento víkend sa v kalifornskom Disneylande konala premiéra štvrtého pokračovania Pirátov z Karibiku (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides). Na nej nemohol chýbať Johnny Depp (47), ktorý pirátsku ságu preslávil najviac. Jack Sparrow s dredami a šatkou na hlave, ktorý pôsobí viac zhulene ako Michal Šebs zo Superstar, sa už zaslúžene zaradil medzi kultové postavičky strieborného plátna.

Džony prišiel na premiéru s prekvapivo krátkym zostrihom, v ktorom mu už kde tu vidno sivý vlas. Veterné počasie sa trochu pohralo s jeho vlasmi  a odhalilo začínajúce kúty a a trochu redší porast na prednej strane hlavy. Johnny má na nejaké to vypadávanie vlasov nárok, keďže už dávno nemá dvadsať. Navyše jeho stále bujný porast na hlave by mu mohli závidieť aj oveľa mladší fešáci ako napríklad princ William.

Johhny ešte stále nepatrí do tej kategórie chlapov, ktorí si musia sakramentsky dávať pozor na  momentky a lá “odviate vetrom“. Ide najmä o pánov češúcich si vlasy dopredu, odniekiaľ z temena hlavy. Keď sa zdvihne silný vietor sú títo milánkovia  takpovediac fpiči. Vlasy tvoriace falošnú ofinku sa im odlepia od čela a vejú za nimi ako dlhé,  smutné chaluhy. Názorný príklad:

 

Vždy keď mi je smutno gúglim si túto fotku Paľka Haberu “Odviate vetrom.“ Na svete existuje málo dokonalých vecí, ale tento obrázok k ním rozhodne patrí. Nikdy ma neprestane baviť a dvíhať mi endorfíny. Pozrite na jeho nadšený výraz alias , , Ježiši Kriste, zase mi uleteli vlasy. Mňa už to nebaví.“

 

 

Penelope Cruz ma vlasov dosť. V nových Pirátoch hrá po boku Johnnyho

 

Na premiére sa objavila aj Vanessa Hudgens  s Ashley Tisdale

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk