Zostáva dúfať, že Katie Holmes mala veľký obed

pridal sugar 9.5.2011 o 21:27


Mohli by sme uveriť teórii, že Katie sa začala od zúfalstva prejedať, ale prečo by sa jej neúmerne zväčšovala iba jedna časť tela? Naviac presne tá, v ktorej by mohol driemať a rásť Tomov vytúžený mužský dedič a scientologický mesiáš?

 

 

Vážne pochybujem, že by sa banda vysokopostavených homosexuálov tvoriacich pilier scientologickej cirkvi, uspokojila so Suri ako vyvolenou. “Ženy privádzajú na svet našich potomkov, preto sa k nim chováme odlišne ako k zvieratám. Považujeme ich za medzidruh, ale oproti mužskej duši je tá ženská neúplná a nečistá.“ Stavím sa, že ak majú scientológovia nejakú svätú knihu, niečo podobné je vytlačené na jej prvých stránkach čiernym písmom.

Tom vlastne nerobí nič zlé iba sa správa k svojej ženuške tak, ako ho to učí jeho cirkev. Ale je to starý dobrák. Katie Holmes sa môže  každý druhý víkend a cez sviatky pohybovať po dome bez väzenskej gule pripnutej na  členku. Katie ju nosí odkedy Tomovi na prvýkrát neporodila syna. A Tom ju o to tak veľmi prosil. Neposlušnosť musí byť potrestaná.

Ak je druhé dieťa Cruisovcov vážne na ceste, zrejme prišlo na rad umelé oplodnenie. Tom je hrdina, ale ďalšia „výroba“ potomka je nad jeho sily. Bol z tých dvoch dierok zmätený a rozptýlený. Najspokojnejší je, keď je iba jedna. 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk