Ronaldo, Irina a spotená pazucha

pridal sugar 10.5.2011 o 17:02


Love story medzi portugalským futbalistom Cristianom Ronaldom a ruskou modelkou Irinou Shayk pokračuje (chápte tak, že ešte stále majú spolu sex). Irina záletníka Ronalda zjavne ešte baví a rozpaľuje, keďže sa pri nej potí o sto šesť.

 

Irinka, pozri ako som sa spotil, poď si čuchnúť

 

Zaujímalo by ma akou hatlaninou sa títo dvaja medzi sebou rozprávajú. Portugalčina ani ruština to nebude a Ronaldo vie po anglicky asi ako vaša stará mama (česť výnimkám). V každom rozhovore, v ktorom má odpovedať po anglicky na dve – tri triviálne otázky typu “Ako hodnotíte tento zápas?“ s výrazom retardovaného orangutana zo seba súka odpoveď. A to hral niekoľko rokov v anglickom Manchester United. Ronaldo, mal by si si zohnať lektora, lebo výzor nestačí, keď ti v hlave cvrlikajú cikády.

Tak ako ma tento chlapec rozpaľoval pri behaní za loptou na ihrisku, tak sa mi znechutil, keď som ho počula otvoriť ústa. Moje motýle v brušku prestali splašene poletovať a hurónsky sa rozrehotali, , , že aký debiľ.“

Na rozdiel od neho Irina Shayk spíkuje ako Boh. V angličtine je doma a pri rozhovoroch nemá najmenší problém. Vo vzťahu je jednoznačne tá inteligentnejšia. Verme, že Cristiano od nej niečo pochytí. Učenie sa, však zrejme nebude cieľom ich vzťahu. A Ronaldova slovná zásoba pozostávajúca zo slov ako: “aj em hangri, aj em thrsty, fak mi hard, sak maj kok, i wana fak ju tu yor as, aj kent hev sex aj mast gov plej fudbl, aj wanna fak ju ól dej,  jast lajk det, ju fak mi gud“ je pre vzťah modelka – futbalista celkom postačujúca.

 

Trojica v zložení Shayk, Ronaldo a jeho spotená pazucha na tenisovom zápase v Barcelone

 

Irina predstavovala v Barcelone svadobné šaty

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk