Bar Refaeli v prádielku

pridal dominique 12.5.2011 o 7:00


Izraelská kráska Bar Refaeli pózuje v novej reklamnej kampani na francúzsku spodnú bielizeň Passionata a hore bez sa objavila v talianskom magazíne GQ. Jednoducho sa je na čo pozerať.

Bar ukazuje svoje zvodné telíčko v magazíne GQ v pózach sexi vojačky. V Izraeli musia ženy aj muži po osemnástke absolvovať povinnú vojenskú službu. Modelka sa tejto službe vyhla tak, že sa vydala. O dva dni neskôr ju rozviedli. Túto sexicu, ktorú magazín Maxim tento rok zaradil medzi 100 najsexi krások, má doma jej priateľ Leonardo DiCaprio. Teda zatiaľ, pretože sa opäť špekuluje o ich rozchode.

Bar je v kurze  a keď ste v kurze, tak je načase, aby ste prišli na trh so svojou vlastnou vôňou, pretože tých nie je nikdy dosť. Potom my normálne ženy môžeme v parfumériách či na letiskách tri hodiny fetovať všakovaké omamné vodičky, až kým nestratíme čuch a kúpime si tú v najkrajšom flakóne.

Ktoré fotky Bar sa vám páčia najviac?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk